Om oss: Aerosus: Din specialist på luftfjädringssystem

Vårt företag

Vi är AT Parts Germany GmbH - företaget som står bakom ett av de ledande varumärkena på marknaden för luftfjädring - AEROSUS. Med mer än tio års erfarenhet är vi stolta över att ha hundratusentals nöjda kunder från mer än 164 länder från hela världen.

Vårt imponerande lager i Köln, Tyskland, innehåller ett stort antal reservdelar för luftfjädringssystem och är ett av de största inom branschen i Europa. Hjärtat i vårt företag - vårt engagerade team, består av begåvade och erfarna specialister på luftfjädring, som alltid ger dig en kompetent rådgivning och hjälper dig att välja rätt reservdel för ditt fordon till bästa möjliga pris.


10 ÅRS
Erfarenhet

100 000+
kunder

Leverans till
164 LÄNDER

Kundsupport på
10 SPRÅK
Stor produktportfölj
Snabb leverans över hela världen
Kvalitetskontroll av varje product

Våra produkter

AEROSUS erbjuder högkvalitativa, men ändå prisvärda lösningar på luftfjädringsproblemen på ditt fordon. Vårt produktsortiment omfattar allt luftfjädringssystemet kan kräva - från luftfjädrar, stötdämpare och tryckventiler till färdiga luftfjädringsaggregat, ventilblock, luftfjädringskompressorer och luftförsörjningsenheter. Naturligtvis erbjuder vi dig också ett brett sortiment av våra egna AEROSUS-premiumprodukter till oslagbara konkurrenskraftiga priser.

AEROSUS fokuserar främst på tyska och andra europeiska fordon, såsom Mercedes , Audi , BMW , VW , Porsche , Land Rover , Bentley , Jaguar , Citroen , Renault , Peugeot , Fiat , Iveco Daily . Men i vår webbutik kan du också hitta luftfjädringsdelar och kompressorer för olika amerikanska fordon – Buick , GMC , Hummer , Jeep , Oldsmobile , pick-up trucks, liksom för asiatiska märken som Kia , Hyundai och Toyota .

Våra tjänster

VI TALAR DITT SPRÅK KUNDTJÄNST OCH SUPPORT

AEROSUS flerspråkiga kundtjänst svarar gärna på alla dina frågor på över tio språk, inklusive engelska, spanska, tyska och italienska. Du kan alltid kontakta oss via e-post eller använda Live Chat eller Hotline för snabb hjälp.

Vi kan garantera en hög kompetensnivå inom området luftfjädring och garanterar kompetent teknisk support och gratis expertrådgivning.

AEROSUS LEVERERAR ÖVER HELA VÄRLDEN FRAKT OCH LEVERANS

Tack vare vårt långvariga samarbete med UPS kan vi erbjuda snabb och säker leverans till din dörr. För dem som har bråttom finns även expressleverans. Och ännu bättre: Om du beställer före kl. 16.00 (CEST/UTC+2) skickas lagerbeställningar samma dag.

VI BRYR OSS OM DIG ANVÄNDARVÄNLIG WEBBUTIK

Vi på AEROSUS försöker alltid förbättra din upplevelse på vår webbshop.

Visste du att vi erbjuder dig en fraktkalkylator ovanför varje produkt för att fastställa den exakta kostnaden och leveranstiden för din produkt? Denna och många fler funktioner utvecklas och optimeras ständigt av vårt team för att göra vår webbplats så smidig som möjligt.

WE PROTECT YOU SÄKER SHOPPING OCH BETALNING

För att garantera säkerheten för din personliga information och dina transaktioner använder vi SSL-krypteringsprotokollet (Secure Socket Layer). Detta är en teknik som garanterar privat och säker kommunikation mellan din webbläsare och våra servrar och förhindrar obehörig åtkomst.

För att öka betalningssäkerheten stöder vi 3D-Secure-transaktioner (Verified by Visa, Mastercard Secure Code, American Express SafeKey).

Våra styrkor

10 års erfarenhet

Varje år har gett oss en unik kunskap samt tusentals nöjda kunder från hela världen!

Garanterad kvalitet

Alla våra luftfjädringsprodukter omfattas av en 2-årig garanti. Dessutom, om du inte är nöjd med ditt köp ger vi dig pengarna tillbaka!

Bästa värde

Om du väljer våra luftfjädringsdelar kan du spara upp till 50 % av återförsäljarens pris!

Kampanjerbjudanden

Välkomstkuponger, vänster och höger fjädring till rabatterat pris - kolla in våra erbjudanden och spara ännu mer pengar när du handlar hos Aerosus!

Särskild expertis

Att vara ledande på marknaden för luftfjädringsprodukter gör oss extremt kvalificerade för att hjälpa dig att lösa dina fjädringsproblem. Tveka inte att kontakta oss för att få expertråd och stöd från vårt tekniska team!

Våra värderingar

DU är vår viktigaste kund

Konsekvent inriktning mot kundnöjdhet med vårt kompetenta team, utmärkta produkter, rättvisa priser och en ständigt förbättrad webbshop har gjort oss till vad vi är idag: En av de ledande specialisterna i världen på luftfjädringssystem.

Högsta kvalitet - utan krångel och problem

Vi betraktar oss själva som ett företag med kompromisslösa kvalitetsstandarder. Endast de bästa och testade delarna har en chans att erbjudas i vårt exklusiva produktsortiment.

Starka tillsammans

Vi värdesätter en kreativ arbetsatmosfär där varje anställd motiveras att nå topprestationer, vårda personlig utveckling och ett respektfullt samspel med varandra och våra kunder.

Ansvar och förtroende

Vi tar ansvar för våra kunder som en lojal partner, våra medarbetare som en långsiktigt attraktiv arbetsgivare och för våra affärspartner som en pålitlig specialist. Detta ömsesidiga förtroende säkerställer vår framgång och att vi når våra mål.