Hitta den del som passar ditt fordon!

Att välja en specifik del som är helt kompatibel med ditt fordons luftfjädringssystem är nu enklare än någonsin! Aerosus erbjuder flera alternativ för att hjälpa dig i ditt sökande och för att säkerställa en perfekt passform och snabb installation.

ANVÄND SÖKFÄLTET

Vet du OEM-numret på den del du söker? - Skriv in det i sökfältet och hitta delen på bara några sekunder! Du kan också söka genom att ange andra relevanta nyckelord, till exempel typ av del och bilmodell (t.ex. "w211 air strut").
BLÄDDRA EFTER KATEGORI

Alla Aerosus luftfjädringsdelar är grupperade efter märke och modell. Välj den kategori som motsvarar ditt fordon i navigeringsfältet högst upp på varje sida. På kategorisidan kan du använda produktsökaren och shoppingalternativen som finns på vänster sida för att begränsa din sökning och få den del du behöver snabbare.
ANVÄND RESERVDELSSÖKAREN

Lägg bara till din fordonsinformation för att se alla kompatibla delar!
Du kan starta din sökning direkt på hemsidan. Välj märke (fabrikat), modell och plattform. Beroende på fordonet kan du också bli ombedd att välja årsmodell eller modellutgåva (t.ex. Airmatic- eller 4matic-upphängning).
Gör exakt samma sak för att filtrera delarna i vår katalog. Du kan ytterligare begränsa din sökning genom att ange typ av del (t.ex. fjädring eller kompressor) och position (t.ex. främre högra fjädring eller bakre vänstra fjädring). Om du är osäker på vilka alternativ du ska välja kan du hitta all nödvändig information i ditt registreringsbevis för fordonet.

GE OSS DITT VIN-NUMMER

Är du osäker på vilken info om delen eller ditt fordon du behöver? - KONTAKTA OSS och vårt supportteam kommer att hitta en reservdel åt dig! Fyll i det här förfrågningsformuläret och glöm inte att nämna ditt VIN (fordonsidentifieringsnummer). VIN (även kallat chassi- eller ramnummer) är en unik identifieringskod som består av 17 tecken (siffror och stora bokstäver). Det finns på ditt registreringsbevis för fordonet enligt bilden nedan:

Du kan också kontrollera dina försäkringshandlingar för att hitta VIN-numret eller hitta det direkt på fordonet - det finns vanligtvis på en platta som är fäst på toppen av instrumentbrädan och kan ses genom vindrutan på förarsidan.