Betalningsmetoder

Förskottsbetalning
(genom banköverföring)
Vid förskottsbetalning får du ett bekräftelsemail med våra bankkontouppgifter när du har skickat in din beställning. Så snart vi har mottagit det utestående beloppet skickas din beställning. Beroende på bank och land kan det ta upp till 3 arbetsdagar tills vi tar emot din betalning. Observera att detta förlänger leveransperioden.
Se till att du anger betalningsreferensen (beställningsnumret) när du gör överföringen, eftersom detta identifierar din betalning och förhindrar förseningar.
PayPal
Du kan också välja att betala din beställning via PayPal. I detta fall kommer du automatiskt att vidarebefordras till PayPal-webbplatsen.
Om du redan har ett PayPal-konto loggar du bara in med dina användaruppgifter för att göra betalningen. Om du är ny på PayPal kan du betala som gäst eller skapa ett PayPal-konto i det här läget för att göra överföringen. När transaktionen har slutförts får du en bekräftelse via e-post.
Kreditkort
Vi accepterar för närvarande Master Card, Visa och American Express. Kreditkortsbetalningar säkras av SSL, som krypterar all din data under överföringen för att garantera säkra transaktioner online.
Om ditt kreditkort är registrerat för 3D Secure (verifierat av VISA, MasterCard SecureCode eller American Express SafeKey) kommer du att omdirigeras till den kortutgivande bankens säkra bekräftelsesida för autentisering av onlinebetalningen och godkännande av transaktionen. Du måste ange ett lösenord för att identifiera dig själv och slutföra stegen enligt anvisningarna för att slutföra transaktionen. Det ligger i ditt eget intresse att göra detta, eftersom det bidrar till att förhindra obehörig användning av ditt kreditkort utan din vetskap. När transaktionen har slutförts får du ett bekräftelsemail.
Kontant betalning vid leverans
Med det här alternativet kan du betala fakturabeloppet direkt kontant till postverket när paketet levereras till din dörr. Det här alternativet är endast tillgängligt för EU-länder.
 
Vid leveranstillfället ska du ha det exakta belopp som anges i e-postmeddelandet med leveransbekräftelsen redo att betala för din beställning, eftersom kuriren kanske inte kan ge någon ändring. Betalning med check accepteras inte. Denna betalningsmetod medför en extra avgift på 9,90 euro.
Klarna
Faktura med Klarna
Principen är enkel: Från och med fakturadatumet har du vanligtvis 14 dagar på dig att betala din räkning. Du betalar först när du har mottagit varorna. Du handlar avslappnat, slutför din beställning och kontrollerar produkterna i lugn och ro hemma.

Hyrköp med Klarna
Om du har bestämt dig för att köpa flexibla delbetalningar med Klarna kan du betala din faktura i din egen takt. Alla beställningar för vilka du väljer flexibelt avbetalningsköp samlas in på en månadsavräkning. Denna skickas alltid i mitten av månaden. Om du använder betalningssättet avbetalningsköp för första gången skickar vi dig den första fakturan under följande månad.